Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

Nu ook reizen in het OV met je wearable

In het openbaar vervoer alleen reizen met een OV-chipkaart? Dat is verleden tijd met OVPay. Dé nieuwe manier van betalen in het openbaar vervoer: in- en uitchecken met je wearable!

Betalen in het OV met je wearable
OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het openbaar vervoer in Nederland. Zo ben je niet meer gebonden aan een OV-chipkaart, want je kunt zelf kiezen waarmee je in- en uitcheckt. Dit kan met een contactloze betaalpas, creditcard, mobiele telefoon, maar dus ook met een wearable!

OVpay was al op heel veel plekken in Nederland beschikbaar en vanaf deze week kunnen ook NS-reizigers inchecken met OVpay. Het streven is dat eind maart overal in Nederland met OVpay gereisd kan worden. Reizen met het OV wordt straks net zo makkelijk als het afrekenen van je boodschappen.

Hoe werkt OVpay?
Betalen met OVpay werkt hetzelfde als contactloos betalen in de winkel. Je houdt je wearable tegen de kaartlezer of het poortje om in te checken, op je eindbestemming check je weer uit door dezelfde wearable opnieuw tegen de kaartlezer te houden. Met de OVpay app hou je daarnaast overzicht in al je reizen. Voeg in de app je wearable toe en je kunt precies zien waar je allemaal hebt in- en uitgecheckt met je wearable. 

Meer weten?
Op de website van OVpay kan je alle informatie over de nieuwe manier van reizen in het openbaar vervoer terug vinden. Je vindt alle uitleg over de app en het antwoord op alle veel gestelde vragen! 

Wil jij ook graag in stijl reizen in het OV? En altijd je betaalmiddel bij de hand hebben? Check onze wearable collectie dan hier

 

Continue reading

De betaalcollectie

The payment collection

Duurzaam & ethisch ondernemen

Sustainable & ethical business

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.